Thursday, 6 April 2017

Kenapa perlu ambil ESP?

PENTINGKAH PROTEIN?
Our body need protein to grow! It’s a basic material of all living cells and organ-building block of the body. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang LEMAH & KURANG SIHAT. Keperluan protein yang

mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter.

25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.

Protein berasal dari perkataan Greek (PROTOS) bermaksud – ‘the first’ dan badan kita terdiri daripada :-

1. 66% Water
2. 25% Protein
3. 8% Fats
4. 1% Combination of Minerals & Vitamins 100%

TAHUKAH ANDA ?

Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr.

Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

Siapa yang perlukan ESP
Orang yang ingin kurus (memberi kekenyangan)
Ibu mengandung
Ibu menyusu
Masalah kulit yang serius
Orang selalu kena gastrik



0134335487
Pengedar sah SHAKLEE di kawasan alor setar
Pengedar sah SHAKLEE di seluruh malaysia

posted from Bloggeroid

Tuesday, 4 April 2017

Shaklee Effect

Dulu mereka berduka. Kini mereka sihat dan gembira.

Kunci dalam pengambilan supplimen ialah konsisten. Jika kita konsisten @ istiqamah dalam melakukan sesuatu usaha, kita akan nampak hasilnya.

Mereka berjumpa Shaklee dengan pelbagai cara dan keadaan. Tapi kini mereka mencapai kebebasan kewangan pula dengan Shaklee...

Anda pula bagaimana?

















Anda perlukan bantuan mendapatkan produk Shaklee?
0172421189 (maizatul)
0134335487

posted from Bloggeroid

Saturday, 1 April 2017

Kenapa saya pilih Shaklee?

As salamualaikum warahmatullah...

Bersawang dah ruang saya berkarya ni....terlalu banyak perkara-perkara yang perlu diuruskan dengan tekun. Akhirnya dapat disiapkan dengan jayanya. Alhamdulillah.

Tujuan saya menulis pada kali ini untuk mewar-warkan bahawa pihak pengurusan Shaklee telah bertukar.

Banyak set2 baru telah diperkenalkan dan kebanyakannya adalah percuma jika kita mengambil set-set kesihatan tersebut. Plus bulan April ini ahli baru mendaftar dapat kit baru tau! Lebih informatif, lebih cantik.













Jom jadi ahli Shaklee dengan harga RM68.90 (tidak termasuk pos) dengan hakak.



Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni?
1. Of course la dapat harga ahli Shaklee yang eksklusif
2. Info maklumat kesihatan dan konsultasi secara berkesan daripada mak Shaklee anda
3. Dapat ilmu branding diri
4. Dapat offer-offer yang hebat hanya untuk ahli Shaklee saja.
5.Dapat cashback dan macam-macam bonus daripada Shaklee (bonus kereta, melancong dalam dan luar negara, umrah ziarah di Mekah dsb)

Perlu bayar bulan-bulan ke?
Sekali seumur hidup saja

Dapatkan guide daripada susurgalur yang betul

Perlukan bantuan?
Hubungi Shaklee leader anda
0172421189 (Mai, Founder of MSG)

Wassup saya 0134335487

posted from Bloggeroid

Promosi februari 2017

As salam semua....
Hari ni kak mai nak cerita pasal ostematrik.
Pernah tertengok kartun, "awak ni kekurangan kalsium la, sebab tu la awak suka marah- marah" .

Apa maksudnya tu? Mungkin juga bila kita kurang kalsium kita akan jadik marah-marah kan...kepada sesiapa yang suka marah tu, baik awak ambil ostematrik ni


posted from Bloggeroid